Bij BTC streven we voortdurend naar perfectie in alles wat we doen. We begrijpen dat onze klanten en partners vertrouwen op producten en diensten van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben we ons toegewijd aan een proces van certificering en kwaliteitsborging om ervoor te zorgen dat we aan de normen voldoen.

Onze activiteiten bevinden zich binnen het geregelde bereik van de industrie. Dit betekent dat we werken in overeenstemming met strikte regelgeving en normen die gelden voor onze sector. We zijn er trots op dat we de erkenning en toelating hebben gekregen van gerenommeerde certificatie instellingen Deze certificatie is een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en
conformiteit.

Bij BTC beschikken we over een geavanceerd intern laboratorium waarin we mechanische beproevingen uitvoeren. Ons gekwalificeerde team voert deze tests uit met behulp van moderne apparatuur en faciliteiten. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten en diensten nauwgezet controleren en verbeteren.

Indien nodig en om het hoogste niveau van vertrouwen te bieden, hebben we de mogelijkheid om beproevingen extern te laten uitvoeren. Dit gebeurt altijd onder de autorisatie van een externe partij, om de onafhankelijkheid en integriteit van het certificeringsproces te waarborgen. Bij BTC begrijpen we het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid in alles wat we leveren. Onze certificering en kwaliteitsborgingsprocessen zijn ontworpen om te garanderen dat we aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en de normen in onze industrie handhaven.

Voor gedetailleerde informatie over onze certificeringen en accreditaties.

Uw Wens, Onze Uitdaging

Of uw nu op zoek bent naar ongeƫvenaarde kwaliteit, precisie of innovatie, wij zijn er om je te ondersteunen. Bij Gieterij Bennink & Ten Cate Heerenveen zijn we gedreven om Uw wens werkelijkheid te laten worden.

Wij geloven dat de meest uitdagende wensen de grootste voldoeningen bieden.